If I could fly ,

Like the king of the sky (c) Helloween

Перший Вінницький Форум Металістів

Объявление

Форум переїхав на сайт http://metvin.at.ua !!!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Перший Вінницький Форум Металістів » Драмерам » Ударні установки

Ударні установки

Сообщений 1 страница 23 из 23

1

Порадьте яка краще, де брати і за якою ціною!

2

Це залежить від того кіко ти маєш грошей і чи серйозно хочеш занятися ігрою на ударках....
-Якщо серйозно то можна купити Pearl, Tama....
-Якщо так собі щоб постукати то і Omega, Maxton, Amati..
Останні можна купити тіко б.у їх уже років 10 не виробляють. Но за то класні звук тримають і т.д. Нормальні Аматі стояті від 150 до 500 у.е.. Вони не погані навіть професіонали іграють на них....
так що вибір за тобою....... Моя тобі порада не купляй дорогі ударки за того що вони класні спочатку опреділись з групой чи це твоє чи хочеш ти іграти взагалі а тоді купляй...Тільки на початок тобі хватить вполнє і Омегу за 300 у.е.
Вибір за тобою.

3

Stemm написал(а):

Це залежить від того кіко ти маєш грошей і чи серйозно хочеш занятися ігрою на ударках....
-Якщо серйозно то можна купити Pearl, Tama....
-Якщо так собі щоб постукати то і Omega, Maxton, Amati..
Останні можна купити тіко б.у їх уже років 10 не виробляють. Но за то класні звук тримають і т.д. Нормальні Аматі стояті від 150 до 500 у.е.. Вони не погані навіть професіонали іграють на них....
так що вибір за тобою....... Моя тобі порада не купляй дорогі ударки за того що вони класні спочатку опреділись з групой чи це твоє чи хочеш ти іграти взагалі а тоді купляй...Тільки на початок тобі хватить вполнє і Омегу за 300 у.е.
Вибір за тобою.

отже потрібен час і гроші...

4

ну да.. Якщо ти впевнений в людях з якими тобі іграти і ти знаєш що на них можна покластися то купляй на своє усматрєніє.

5

Stemm написал(а):

ну да.. Якщо ти впевнений в людях з якими тобі іграти і ти знаєш що на них можна покластися то купляй на своє усматрєніє.

я невпевнений що то моє...
хоча дуже люблю ударні...

6

ти можеш купити собі ударки но де ти на них будеш стукати? Явно шо не вдома. :D

7

Stemm написал(а):

ти можеш купити собі ударки но де ти на них будеш стукати? Явно шо не вдома.

Ну це трошки другорядна проблема...

8

Сам юзаю SONOR 1007 модель. Звісно для сусідів це не рай, проте вони вже більш менш звикли. Порадив би брати теж Sonor за фінансами на 507 чи на 505 модельку думаю якщо докласти трохи, то грошей вистачить.

9

Sonor -це не барабани це повне гамно таке саме як Омега і Макстон тільки дорожче набагато. :x  за такі то філки я би лібше собі купив б.у Перли або Таму...

10

Stemm написал(а):

Sonor -це не барабани це повне гамно таке саме як Омега і Макстон тільки дорожче набагато.   за такі то філки я би лібше собі купив б.у Перли або Таму...

На Тамі грає ударник Хелоуін!!!

11

На чом іграє ударник Хелоіну я не знаю знаю що це класні ударні на рівні з Перлами, Премєрами ну чи на рівні вони із Людвігами і Гібралтарами я не знаю останні точно куче вісх ну і ціна тоже заоблачна.... називається " Мічтай в одну руку сри в другу" :D

12

А Сонор це ті самі колишні Аматі тіко прості моделі набагато хрєновіші а нормальні аж за дуже дорогі. І за такі гроші яб не радив їх купляти... Лібше  б.у Перли...

А нові  є такі ударки фірма Дівемері німецька ціна така сама як за Омегу але якість набагато лібша...350 у.е

13

Stemm написал(а):

А Сонор це ті самі колишні Аматі тіко прості моделі набагато хрєновіші а нормальні аж за дуже дорогі. І за такі гроші яб не радив їх купляти... Лібше  б.у Перли...

А нові  є такі ударки фірма Дівемері німецька ціна така сама як за Омегу але якість набагато лібша...350 у.е

Ну пока в принципі я не думаю над цим питанням...
Хоча дякую за пораду....

14

Stemm написал(а):

Sonor -це не барабани це повне гамно таке саме як Омега і Макстон тільки дорожче набагато.   за такі то філки я би лібше собі купив б.у Перли або Таму...

Ти хоч грав на них? Ти кажеш про німецьку якість, то зайди сюди: http://www.sonor.ru/history.htm і почитай що це таке. Чешськими Аматі тут навіть не пахне. А стосовно ціни/якості - то з цим в Сонора все нормально: за 3 000 грн можна взяти нову 1007, що для початківця в самий раз.
Для Українофіла: слухай всіх потроху, але прислухайся лише до самого себе і безпосередньо до своєї майбутньої ударки.

15

Пока питання з вибором ударки нажаль не стоїть.....

16

Бетон написал(а):

Ти хоч грав на них? Ти кажеш про німецьку якість, то зайди сюди: http://www.sonor.ru/history.htm і почитай що це таке. Чешськими Аматі тут навіть не пахне. А стосовно ціни/якості - то з цим в Сонора все нормально: за 3 000 грн можна взяти нову 1007, що для початківця в самий раз.
Для Українофіла: слухай всіх потроху, але прислухайся лише до самого себе і безпосередньо до своєї майбутньої ударки.

Кажеш Німецька якість......... :lol: Не забувай що їх штампують від Гондураса і до Китаю так що бути на всі 100% впевниним що це ріал ударки не можна.... ;)
А то що ціна в них починаючи від 1500 і до 10000 це не показник якості а платиш чисто за розкручений бренд який перед тим рекламувало за гроші багато відомих груп.........
Чи я на них іграв тобі інтересно?   Да іграв і не тільки на Сонорах.....Ігрва на Тамі, Перлах, Людвігах,..
чесно нічого такого особливого в  Сонорах не має вони через рік звук взагалі не тримають....
І це ти хоч мені протикнути що я ніхера не шарю!!!!!!!!!!!!!!!!

Бетон написал(а):

за 3 000 грн можна взяти нову 1007, що для початківця в самий раз.

За 3000 грн можна взяти американські Перли або нову Таму для початківця.......... ;)
Дика лібше втирай цю хрєнь свою комута інакшому ну не тут проффєсоор ..................................................... :x

17

"Драм - машина"
Этот дивайс разработан в высшей брахманской технической академии, чтобы облегчить нелегкий труд священнослужителей. При подключенных 220 Вольтах, сей агрегат производит весь необходимый шум для церемоний: звонит в колокольца, бьет в барабан и бубен

18

LILU написал(а):

"Драм - машина"
Этот дивайс разработан в высшей брахманской технической академии, чтобы облегчить нелегкий труд священнослужителей. При подключенных 220 Вольтах, сей агрегат производит весь необходимый шум для церемоний: звонит в колокольца, бьет в барабан и бубен

Тут ми про софт говоремо а не про самодєльні іскуства.
Переношу пах я це з "софта" до "Ударні установки" там йому місце. Читай уважно тему в слідуйщий раз.

19

LILU написал(а):

Дам.... напевно в них зменшилась кількість священиків....

20

ммм..граємо на Аматі   :love:

21

хотів би я на них грати....

22

Sonor - це не гавно!!! Сам граю і знаю. Для мене це не привіт, то шо там хтось грає на таких, а хтось на інших. Якщо так думати то взагалі ппц. Ось наприклад Стів Сміт, хто чув чи бачив, то чел вимачує так, шо переплюне дай боже багацько народу. І теж лабає на Сонорі. Так ж потрібно говорити те що знаєш. Я пробував грати не на свіх фірмах, тож про інші не кажу.

23

B.E.S. написал(а):

Sonor - це не гавно!!! Сам граю і знаю. Для мене це не привіт, то шо там хтось грає на таких, а хтось на інших. Якщо так думати то взагалі ппц. Ось наприклад Стів Сміт, хто чув чи бачив, то чел вимачує так, шо переплюне дай боже багацько народу. І теж лабає на Сонорі. Так ж потрібно говорити те що знаєш. Я пробував грати не на свіх фірмах, тож про інші не кажу.

Сам кілішни 1007 Сонор стоїть порядка 3000 грн якщо не більше...За ті гроші купляєш собі Таму на марозі.... Сонор дорогий бо його розкрутили відомі музиканти но тримання звуку в них фігове... за такі гроші яб ніколи некупив би 1007 модель.. про остальні моделі мовчу ной ціна в них тож заоблачна.

Вы здесь » Перший Вінницький Форум Металістів » Драмерам » Ударні установки