If I could fly ,

Like the king of the sky (c) Helloween

Перший Вінницький Форум Металістів

Объявление

Форум переїхав на сайт http://metvin.at.ua !!!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Що снилось?????

Сообщений 1 страница 26 из 26

1

Ось мені сьогодні приснилось що я у класі, в якому по коліна води....
В ньому повно котів і ще дві якись мені не знайомі людини...
І тут через двері вриваються дофіга миш!!!
І коти починають їх хавати....
Але не встинають всіх схавати і приходиться працювати ногами....
Потім вся кімната в крові...
Щоб це означало?

2

а мне пьянка снилась  %)  друзья,которых ооочень давно не видела...эх...ностальгия)))

3

Artick написал(а):

Тебе там саперською лопаткою ніхто не бив?

4

приснилось,що я впала в криницю...потім прокинулась (о пів на другу ночі) і більше не заснула =(

5

а що було у криниці?

6

Українофіл написал(а):

а що було у криниці?

хз...темно там було))...я цим питанням тоді не хвилювалась)))

Artick написал(а):

Мене 3 рази вбивали у сні...

будеш довго жити

7

дам....прикольні нам сняться сни...

8

А мены поменше за компом сидыіи треба, а то вже переговори в асьці сняться

9

Artick написал(а):

Наскільки довго...може це неправда?!

наскільки,не знаю,але якщо сниться чиясь смерть,то той,хто помер буде довго жити....в тіоєму випадку ти будеш довго жити)

10

Це всі так говорять... поки не знайдуть ту людину яка буде тримати їх на цьому світі...!!!

11

%)  такой бред снился...школа...куча какихто сомнительных рож...все орут...бегают... %) ...бред,вообщем...

12

А мене вже починає задовбувати коли щось сниться ати просипаєжшсяі ніфіга не пам*ятаєш....
Іноді це добре а іноді дуже погано! :mad:

13

Українофіл написал(а):

А мене вже починає задовбувати коли щось сниться ати просипаєжшсяі ніфіга не пам*ятаєш....

це означає,що під час сну ти відпочив...

14

†††Смерть_В_тапкаХ††† написал(а):

Але іноді жалко деякі речі забувати...

15

незнаю.... мені вже неділю ніфіга не сниться чи то через те шо я забухав.......

16

не думав що повторю це тобі а не Владу!
*менше бухати треба*
:D

17

Artick написал(а):

2-не кожен розказати вам хочеться...

партизан.. бла...

18

йооо...я не знаю як таке може наснитись, але слухайте:
їхав я на велосипеді. Потім випадково впав, а поки вставав, то його вкрали. Але я не жалкував, бо думаю: там всеодно мій номер є. Подзвонять, коли знайдуть. Мамі поки що кажати не буду. Приходжу додому, за ходжу у квартиру, а на мене кидаєтся зомбі. Скотина, швидкий, не такі, як у фільмах...напіввисохший вже, коричневий, без шкіри..бєє..так от..почав я тікати, вибігаю навулицю..а там їхще більше. Далі я тікав від них, десь заховався  і там причаївся. потім там ще шось..вже не пам*ятаю..але закінчилось все дуже добре: вони перетворювались назад у нормальних людей, коли закривались самі у кімнаті і....ніколи не вгадаєте - читали вірші, тобто "поезію" (чогось саме це слово фігурувало у сні). Але потім у них відвалювалася рука, у якому вони тримали листочок з віршем. далі я прокинувся....брєєд...таке у страшному сні не насниться..але ж наснилось... :confused:

19

IronMark написал(а):

гыыыыыы........а мне сегодня приснилось, что я с мамой должна была куда-то ехать...развеяться
ждали поезда...потом я оказалась на колее, мама меня обняла...и нас сбило....
потом мы оказались внутри поезда и всё норм...потом резко в каком-то огромном музее в Москве, куда добирались паромом...мне там какой-то дядька дал странный непропорциональный меч...жёлтый..что-то базарил, но я уже не слышала...так как уже просыпалась...мол..полусон наяву
жуть

20

бррррррр...... :'(

21

Undying_Zinaida написал(а):
IronMark написал(а):

Я вроді не бухаю... але нічого толкового не сниться...
в чому проблема.. підкажіть!!!!

22

Undying_Zinaida написал(а):

А мены поменше за компом сидыіи треба, а то вже переговори в асьці сняться

ЦЕ ЩЕ НІЧОГО....мені в дитинстві фалаут і герої 3 снились...тільки не те що я в них граю, а я там був діючою особою.... :D

23

красочный сон про третью мировую..... со всеми подробностями......... и меня на куски не порвало,я был лишь свидетелем........ классно.....

24

есть люди которые спят по 15 минут в сутки(максимум), вот это реальный облом...

25

а я сны свои запомнить немогу)

26

А в мене в останній час часто буває взагалі без снів....це тупо...