If I could fly ,

Like the king of the sky (c) Helloween

Перший Вінницький Форум Металістів

Объявление

Форум переїхав на сайт http://metvin.at.ua !!!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Перший Вінницький Форум Металістів » Пропозиції та скарги » Пропизиції та скарги

Пропизиції та скарги

Сообщений 31 страница 60 из 71

31

ееее давайте зробим якісь картинки чи підписи на різних форумах і тд щоб про форум хоч хтось знав.... або удаліть його пах! коли 3 людини сидить тут і раз в місяць хтось щось відписує це тупіше гіпер тупасті)

32

...ZIM... написал(а):

ееее давайте зробим якісь картинки чи підписи на різних форумах і тд щоб про форум хоч хтось знав.... або удаліть його пах! коли 3 людини сидить тут і раз в місяць хтось щось відписує це тупіше гіпер тупасті)

я тебе не зрозумів!!!
Цей форум що медом помазаний щоб в нього зразу стало 3000 користувачів????
Всьому свій час!!!
Йому тільки місяць!!

33

зроби щось для музикантів))

34

Lucifer написал(а):

зроби щось для музикантів))

розділ???

35

Угу.. щоб там писались гітаристи, драмери, басисти всі хто грає на якихось інструментах та всі, хто має музичну грамоту.. щось таке теж треба..

36

аЦЦкая_гринда написал(а):

и сразу все музыканты Винницы... да где там - со всей Украины тупо ломанутся на этот форум

хотя не, не надо - после этого обвалится форум

І чому завжди знайдуться такі *цензура*, яким нефіг робити .... вони думають що тільки форум з*явився зразу на ньому повинно бути дофіга участників... Ну пах бути таким???? Не подобається, йди на *цензура*....

37

аЦЦкая_гринда написал(а):

а без цензуры слабо?

забудь....

38

ще одне.. якщо вже тупо кидати фотки виконавців гурів різних, то краще створити під форум...типу як на "Діфференті". фан уголок.. і туди кидати якусь інфу про гурт і фотки, щоб все було якось пов*язано а не фотка Хетфілда, потім Кіпелова.. і хз спробой розібратися((

39

Lucifer написал(а):

ще одне.. якщо вже тупо кидати фотки виконавців гурів різних, то краще створити під форум...типу як на "Діфференті". фан уголок.. і туди кидати якусь інфу про гурт і фотки, щоб все було якось пов*язано а не фотка Хетфілда, потім Кіпелова.. і хз спробой розібратися((

Я просто ті пости що в тій ткмі позкидаю по групам.....
А так то в нас уже є такий розділ....

40

Фил! Слух...диз я вижу поменяли. Классно, особенно иконки.
Единственная просьба - это можно поменять задний фон самого сайта, ну...на нормальную текстуру...а то так глаза режет...
Если хош, камон ту аська...у меня большой выбор...могу поделится
Можна взять маленькую картинку, гифку и будет лучше
Меня кто-то понял, а то я уже запуталась...

41

Undying_Zinaida написал(а):

Если хош, камон ту аська...у меня большой выбор...могу поделится

Аська є а тебе нема...

42

А я предлагаю і ще один розділ!!!!!!!!!!!!!!! Для музикантів.... Ну щось як на зразоу на мому форумі Гітари( бас, ритм,соло) ударки, процесори різні ( вокальні ,гітарні,) Апаратура( колонки ,Мікшери, підсилювачі)...... але щоб тіко там була допустим фотка інструмента і його характеристики.... Декому з відци це дуже навіть допоможе...

43

І взагалі я б переробив розділ "Музиканти" він якито не такий.. Бідний на описи.

44

Stemm написал(а):

І взагалі я б переробив розділ "Музиканти" він якито не такий.. Бідний на описи.

?????
Всмислі на описи?

45

Так.... цей топ для скарг та порад по роботі або дизайну форуму....
а не для того щоб ображати або погрожувати( як у випадку Зіма) людям...

46

Чого не хватає форуму?

47

Поможу з фотками....
На фотці ви бачете значок на панелі відповіді....
Цей значок це швидка загрузка фоток на спец сайти, після того як ви завантажили фото там дається ссилка з тегом картинки і ссилки на неї....
наприклад таке

Код:
[img]http://i024.radikal.ru/0802/c7/6b6f85165cec.jpg[/img]

і вставляєте у відповідь цей код!
От і все!

48

Мне какжеться,что на форуме не хватает раздела по играм и полезной софтине (не только для гитар и муз.)

49

Мне тоже форум кажется немного "скованным"....

50

Мне тоже форум кажется немного "скованным"....

поможи...

51

Українофіл написал(а):

поможи...

говори, что надо - помогу)))

52

говори, что надо - помогу)))

в асю!

53

мне не нравятся новые смайлы.
верните самые ПЕРВЫЕ!

54

Соррі.... повернув старі смайли...

55

Я не кусаюсь....
Висловлюйте свої думки по форуму не соромтесь...

56

Створіть будь-ласка розділ для комерції. Негодиться продавати інструменти в розділі для гітариста чи драмера. Каша вийде коли форум стане більш популярним. Потім Форум надто темний. За це його чекає така ж доля як і форум "ІНИХ". Заберіть цей синій колір в шрифті. Важко читати. Поміняйте на срібний чи що. І зробіть бекграунд і передній план сторінки контрастними, тоді від цього буде ефект, ато старання вкладені і ідея супер а ефект 0.

57

april-storm написал(а):

Розділ це звичайно ідея.....

58

Ну як вам нове оформлення?

59

Українофіл написал(а):

Код:
http://i024.radikal.ru/0802/c7/6b6f85165cec.jpg
і вставляєте у відповідь цей код!
От і все!

Не загружаються фотки. Я вже пробував кілька разів. Я би з задоволенням виклав фотки свїх процесора і комбіка...

60

april-storm написал(а):

Не загружаються фотки. Я вже пробував кілька разів. Я би з задоволенням виклав фотки свїх процесора і комбіка...

Скажи точніше!! Воно довго викачує фотку?

Вы здесь » Перший Вінницький Форум Металістів » Пропозиції та скарги » Пропизиції та скарги